Whmcs
Yeni Üye
-
-
- Konu Yazar
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.

Bilgi:
Değişiklik Günlüğü: Çevrimiçi Satış Kursları
için mükemmeldir BuddyBoss, hedef kitlenizi büyütürken ve gelirinizi artırırken bilginizi ve tutkunuzu paylaşmanızı kolaylaştırır. Platform, aktif öğrenme için yapılandırılmış öğrenme, mikro öğrenme, sosyal öğrenme ve oyunlaştırmayı bir arada sunuyor. Ayrıca çalışanlarınızın hareket halindeyken de öğrenmesini sağlamak için AppBoss entegrasyonuna sahip kendi beyaz etiketli mobil uygulamanıza sahip olabilirsiniz. Çevrimiçi Topluluklar Çevrimiçi iletişim, takipçilerinizin veya müşterilerinizin markanız altında bağlantı kurmasını sağlar. Üyeler forumlarda ve gruplarda konular üzerinde birbirleriyle iletişim kurabilir ve etkileşimde bulunabilirler. Bu, sadakat oluşturmanıza, yorum toplamanıza, değer katmanıza ve hedef kitlenizi markanızla etkileşime sokmanıza yardımcı olabilir. AppBoss entegrasyonuyla kendi mobil uygulamanızı yayınlayabilir ve hareket halindeyken topluluğunuzla bağlantıda kalabilirsiniz. Çevrimiçi Üyelik Programları Tutarlı ve güvenilir bir gelir akışı yaratarak üyelerinize değer sağlayın. Topluluğunuzu aktif tutmak için topluluk ve oyunlaştırma özelliklerini kullanın. Kurumsal Eğitim Çalışanlarınızın eğitimini sağlamak, çalışanlarınızla iletişim ve etkileşim kurmak için merkezi bir merkeze sahip olmak, günümüzün rekabetçi pazarında başarının anahtarıdır. BuddyBoss öğrenciye ve öğrenme deneyimine odaklanmanıza yardımcı olur. Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlar Personeliniz ve gönüllüleriniz için yapılandırılmış çevrimiçi kurslarla eğitim ve öğretim maliyetlerini azaltın. Kuruluşunuzun fonunu artırmaya yardımcı olmak için etkili bağış toplama veya hibe yazma gibi kritik beceriler konusunda eğitim sağlayın. Çalışanlarınızı, gönüllülerinizi ve paydaşlarınızı dahil etmek için topluluk özelliklerini kullanın; onlara itibarınızı etkileyebilecek daha fazla değer verin. Çevrimiçi Okullar ve Karma Öğrenme Çevrimiçi eğitim her zamankinden daha hızlı büyüyor. BuddyBoss, öğrencilerinize dünyanın her yerinden destek sağlayan esnek bir öğrenme ortamı yaratmanıza yardımcı olur.
BuddyBoss Platformu PRO v2.8.30