Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

SABİT Nullvips’in Sahipliği Ve Vizyonumuz Üzerine Açıklama

• Konbuyu başlatan La Câlin
  • Başlangıç tarihi
sabitli konu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

La Câlin

Yönetici
✯ Administrator
Level
5
NullCash
22,094

GENEL DUYURU – Gelen yoğun mesajlar üzerine böyle bir açıklama yapma gereği duyduk.

Son zamanlarda forumumuz hakkında bazı yanlış anlaşılmalar ve karalamalarla karşılaşıyoruz.
Gerek özel mesajlar gerekse e-posta yoluyla gelen bildirimler üzerine, bu bilgilendirme mesajını yazma gereği duyduk.

➤ Forum Sahipliği & Yönetim
Forumumuz, aylar önce tamamen farklı bir ekip tarafından devralınmıştır. Bu devir süreci forumda açıkça duyurulmuş, şeffaf şekilde ilan edilmiştir.
Önceki yönetimle hiçbir bağlantımız kalmamış olup, ilgili kişilerin birçoğu zaten Türkiye dışında yaşamaktadır.

➤ Sahte Sahiplik İddiaları
NullVips adı altında farklı platformlarda ortaya çıkıp "ben sahibiyim" diyen kişilerle hiçbir bağımız bulunmamaktadır.
Sadece bu forum ve
Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol
grubumuz resmi topluluğumuzdur.
Bunun dışında başka hiçbir sitede aktif değiliz, herhangi bir temsilcimiz veya yöneticimiz yoktur.

➤ Amacımız & Vizyonumuz
Biz bu forumu, insanların kendini geliştirmesi, bilgi edinmesi ve teknik dünyaya katkı sunması için sürdürüyoruz.
Sitemiz; kişisel verilerin gizliliğine, telif haklarına ve Türkiye’deki internet hukukuna saygılıdır.

Türk sitelerinin zarar görmesini değil, gelişmesini istiyoruz. Bilginin paylaştıkça büyüdüğüne inanan bir ekibiz.
Yönetim olarak, sorumluluklarımızın farkındayız ve şeffaflık ilkesini ön planda tutuyoruz.

İddialar, söylentiler ya da ithamlar değil; duruşumuz ve yaptıklarımız belirleyici olsun.

Saygılarımızla,
– NullVips Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DMCA compliant image
Geri