Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İnceleniyor Bilgisayar Antivirüs Programı Olarak Hangisini Önerirsiniz ?

hyper38

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
pubgmobil.com.tr
NullCash
661
Merhabalar Değerli Arkadaşlar Ben çoğu antivirüs programalrını biliyorum avast eset avg malwarebytes gibi birçok programı fakat en iysi en güzel stabil şekilde çalışan program hangisi karar vermedim sizce hangisi yardımcı olurmusnuz teşekkürler.

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,607
Merhabalar Değerli Arkadaşlar Ben çoğu antivirüs programalrını biliyorum avast eset avg malwarebytes gibi birçok programı fakat en iysi en güzel stabil şekilde çalışan program hangisi karar vermedim sizce hangisi yardımcı olurmusnuz teşekkürler.
malwarebytes çoğu trojanı vb görmüyor en iyisi rkill şu zamana kadar kullandıklarımın içinde.
hemde baya işlevsel sadece cmd.

hyper38

Son görülme
Web sitesi
pubgmobil.com.tr
NullCash
661
burdan bakabilirsiniz :)
öncelikle sağolun hocam ama burdaki verilerin hiçbir anlamı yok gibi siteye girdim sadece programalrın kullanıcı sayısımı indirme sayısımı yazıyor benim aradığım işlevsel kısmı ama teşekkür ederim :)

Warex

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
www.*****.com
NullCash
732
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
Bitdefender veya Kaspersky çok eskiden ihtiyaç duyar ve kullanırdım bu antivirüs programlarını ama artık öyle bir derdim yok :)

Volkyci

Photographer & Web Developer
Son görülme
Web sitesi
www.warezim.net
NullCash
2,835
Kamu kurumunda memurum yıllardır Eset kullanıyoruz bilgisayarlarda hem performans hemde güvenilirlik olarak en iyisi.

Leto

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
0
Zonealarmı dene

hyper38

Son görülme
Web sitesi
pubgmobil.com.tr
NullCash
661
Kamu kurumunda memurum yıllardır Eset kullanıyoruz bilgisayarlarda hem performans hemde güvenilirlik olarak en iyisi.
kamu kurumlarında eset kullanıldığını ilk defa senden duydum bence kamu kurumu daha profesyonel program kullanıyordur her kamu kurumuna göre değişir hocam

8ilkm

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
41
Eset güzel

• Etiketler
    programı secruty virüs
  • DMCA compliant image