Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bu temayı beğenmediyseniz eski temaya geçebilirsiniz. Eski Temaya Geç

🎁 Büyük Forum Çekilişi Başladı!

Premium üyelik kazanma fırsatını kaçırma! Forum hakkındaki samimi düşüncelerini paylaşarak çekilişe katılabilirsin.

🎯 Hemen Katıl!

Etkinlik 🎉 Büyük Forum Çekilişi Başladı! | Hemen Katıl !!

• Konbuyu başlatan La Câlin
  • Başlangıç tarihi
Forumu uzun süredir takip ediyorum ve gerçekten çok faydalı buluyorum.
Geliştirilmesini istediğim tek şey; bazı eski konuların güncellenmesi ya da arşivlenmesi olabilir, çünkü bazen bozuk linklerle karşılaşıyorum. Onun dışında genel olarak çok memnunum.
Emek veren herkese teşekkürler

Nullvips ailesinin en eski üyelerinden olarak şunu belirtmek isterimki, Sanal ortamda gerçekten görüp görebileceğiniz en sıcak ve kendini beğenmişlik yapmayan insanların sorunlarına her zaman çözüm üretmeye çalışan ve her konuda ılımlı yaklaşmaya çalışan yöneticilere sahip kaliteli bir ortam. Bana göre sitedeki çok eski konuların bazılarında linkler falan çalışmıyor. Sağlam bir bölüm moderatör kadrosu ile de bunun düzene gireceğine inanıyorum. Katılan tüm arkadaşlarada başarılar diliyorum.

Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol

Kırık linkleri güncelleme konumuz aktif:

Forumda yer alan tüm paylaşımların ne kadar samimi ve destekleyici olduğunu görmek gerçekten çok güzel. Bilgi paylaşımına verilen önem ve herkesin birbirine yardımcı olmaya çalışması burayı gerçekten özel kılıyor. Emeği geçen herkese içten teşekkür ederim. Katılım sağlayan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum; umarım hepimiz için faydalı ve keyifli bir süreç olur.

Ayrıca naçizane birkaç önerim olacak:

Online / offline oyunlar için hacking ve program decode konularına özel bir bölüm açılması, bu alanlara ilgi duyan kullanıcılar için oldukça faydalı olacaktır.
– Forumda exploit ve shell eğitimleri gibi ileri seviye teknik konulara da yer verilmesi, bilgi düzeyinin gelişmesine katkı sağlayacaktır.
Kırık linklerle ilgilenecek bir ekip üyesi atanması, forumun teknik bütünlüğü açısından önemli bir adım olur.
– Ve son olarak, belirli sayıda güvenilir ekip üyesinin forumun işleyişine aktif olarak destek vermesi ve kurucuya yardımcı olması, forumun büyümesi açısından çok değerli olacaktır.

Herkese tekrar iyi forumlar dilerim, başarılar 🙏✨

Böylesine sade ama içi bu kadar dolu bir topluluğa uzun zamandır denk gelmemiştim. Burada sadece bilgi değil, emek paylaşılıyor. Yardım isteyen geri çevrilmiyor, bilen elini taşın altına koyuyor. Bu kadar düzenli, seviyeli ve samimi bir ortamı ayakta tutmak gerçekten büyük iş. Katkı sağlayan, destek veren, bir satır da olsa fayda sunan herkese gönülden teşekkür ederim. Böyle bir topluluğun parçası olmak gurur verici. Dilerim büyürken bu çizgiyi hiç bozmaz, aksine daha da güçlenir.

DMCA compliant image
Geri