Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

SABİT Forum Hakkında Görüşleriniz ☄️

sabitli konu

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,598
Merhaba forum üyelerimiz bugün forum hakkında genel geri bildirim sunmanızı istiyoruz.
2 dakikanızı ayırıp forumun işleyişi hakkında yorum yaparsanız çok seviniriz,
yaptığınız yorumlar dikkate alınıp gelişim ve çözüm odaklı yol izleyeceğiz.
tüm üyelerimizin özellikle yeni veya eski premium üyelik alıp deneyimlerinizi yazarsanız en azından hesabını yükseltmek isteyen arkadaşlara yardımcı olursunuz.
bu konuda kesinlikle zorunluluk yoktur tamamen kendi özgür iradenize bağlı iyi kötü değerlendirebilirsiniz.

iyi forumlar dileriz.

Son düzenleme:

By Arves

Artık kendime söz vermiyordum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
mybb.muaze.com
NullCash
200
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
Merhaba forum üyelerimiz bugün forum hakkında genel geri bildirim sunmanızı istiyoruz.
tüm üyelerimizin özellikle yeni veya eski premium üyelik alıp deneyimlerinizi yazarsanız en azından hesabını yükseltmek isteyen arkadaşlara yardımcı olursunuz.
bu konuda kesinlikle zorunluluk yoktur tamamen kendi özgür iradenize bağlı iyi kötü değerlendirebilirsiniz.

iyi forumlar dileriz.
Herhangi bir değişikliğe gerek olmadığını düşünüyorum forum zaten amacıyla yükselmiş ve çözüm önerileri doğrultusunda yardım ve destek bir forum

Broken

Premium Sources
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
localhost
NullCash
11,884
Merhaba tüm samimiyetime dayanarak eski veya yeni tüm işleyişi çok seviyorum gelişim odaklı olmanız sizi idol almam için yeterli bi sebep bazen aşırı agresifte olsanız size karşı olan kardeşlik duygusunu az çok üstünü kapatmakta umarım daha nice günleri görür ve gelişiriz forum kurallarında bi kaç değişiklik yaparsak daha iyi olacağının kaatindeyim....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Security

Son görülme
NullCash
9,900

iyi forumlar dileriz.
Şu şekilde özetlemem gerekirse yaklaşık 10 senedir warez gibi yazılımsal işlerle uğraşmaktayım bu forum kadar güncel + sınırını bilen bi yer görmedim, yeni üyelere kuzey kore yönetimi gibi olsada benim gibi premium üyelere amerikada milyoner gibi hissettiriyor fazla lafa veya söze gerek yok böyle devamsssssssss

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,598
Şu şekilde özetlemem gerekirse yaklaşık 10 senedir warez gibi yazılımsal işlerle uğraşmaktayım bu forum kadar güncel + sınırını bilen bi yer görmedim, yeni üyelere kuzey kore yönetimi gibi olsada benim gibi premium üyelere amerikada milyoner gibi hissettiriyor fazla lafa veya söze gerek yok böyle devamsssssssss
Kuzey kore olan kısmında haklısınız ama olması gereken bu bence mesafe iyidir bu foruma kaliteli üyeler lazım spam üye istesek zaten tonlarca var

Bion

Nullss
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
63
acilen karakter sınırlandırılması gerekiyor spammerler boş yorum falan atıyo onun dışı süper

sromantr

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
5,000
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
14 senedir ogame scripti gelisdiriciliğini yapdım son donemde warez scriptlere dadanmaya basladım burda kendimi daha fazla gelistireceğimi dusunuyorum inşALLAH Oylede Olur

webgreek

Level 7
Son görülme
NullCash
19
Premium üyelik forum gelişimi için geçerlidir. Bence en üst seviye premium üyeliğin satışı devam etmeli. Sistemin genel olarak tüm linkleri aktif. Öte yandan kırık linkler anında yenileniyor. İçerikler tamamen gerçek diğer forumlar gibi üyelik satma amaçlı sahte konular yok neyse o. Suanki işleyiş gayet iyi. Bence yeterli.

ubk35

Son görülme
NullCash
5,000
Bir çok kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak potansiyelin fazlasına sahip bir forum her hafta yeni içeriklerin eklenmesi forumun güncel oluşu güzel yönetim ve içeriklerden yana bir şikayetim yok herkes için faydalı bir forum ama bana kalırsa bu foruma yakışacak daha şık bir tema düşüne bilirsiniz görselliğin de her zaman iyileştirilmesinden yanayım uzun zamandır bu forumdayım hatta en eski üyelerden biriyim desem yeridir herşeyi fazlasıyla iyi yapıyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim.

DMCA compliant image