Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cevap Bekliyor İçerikler Hakkında

Pyro

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
1,371
Sayın Yöneticiler öncelikle içerikler çok iyi ve kaliteli ancak merak ettiğim konu şudur. içeriklerin bir çoğunda konu resimleri dahi gizlenmiş durumda tamam anlıyorum. forumda içerikleri herkez indirmesin diye sınır koymuşsunuz ancak 35 mesaj sınırı çok fazla değilmidir. yani konuları ğörmek için mesaj yazalım ancak mesaj yazarkende spam yatığımız düşüncesi ile banlanma riskimiz mevcut. ayrıca hesap yükseltme fiyatlaınıza baktım onlarda aşırı derecede pahalı acaba spam yapmadan içeriklerinize nasıl erişebiliriz. ayrıca sizin gibi piyasada olmayan scriptleri bulup paylaşmakta biraz zor bir işlem bu konuda forum içeriğinde bir düzenleme yapılması mümkünmüdür ? açıklama yaparsanız sevinirim. iyi forumlar.

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,606
Merhaba neyi pahalı tam Olarak hesap yükseltmenin?

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,606
Ayrıca 35 sınırını koymamiz fazla değil çok çok az diğer forumlar çöp olduğu için yorumlar toxic spam vb doluyor. Bizim ortamimiz aile ortami birbirini önemseyen karakterli ve saygılı kişiler barındırmak istiyoruz.
1 hafta gibi sürede 1000 mesaja gelen gördüm.
Ha diyorsaniz bunlarla uğraşmayaym Null Booster alabilirsiniz. Özellikleri vb altinda yaziyor.

Pyro

Son görülme
NullCash
1,371
örnek olarak vermem gerekir ise eğer
Null Starter paketiniz 45 gün için 900 TL den başlamaktadır. tamam içerikler kaliteli ancak herkezin ala bileceği seviyede olsa daha güzel olur ve sizin kazancınızda ona göre yükselir. en yüksek ücretiniz ise 5000 TL olarak verilmiş. sonuçta sitenize kayıt olan herkezin bu ücretleri ödeme gücü olmayabilir. hesap yükseltme fiyatlarınızın yüksel oluşunu bu şekilde anlatmak istedim. sonuç olarak ücret konusunda yetkili sizlersiniz. sadece belirtmek ve sizden görüş almak istedim. umarım yanlış anlaşılmam. sadece durduk yere spam yaptığım gerekçesi ile banlanmak istemiyorum. onun için size danışmak istedim.

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,606
örnek olarak vermem gerekir ise eğer
Null Starter paketiniz 45 gün için 900 TL den başlamaktadır. tamam içerikler kaliteli ancak herkezin ala bileceği seviyede olsa daha güzel olur ve sizin kazancınızda ona göre yükselir. en yüksek ücretiniz ise 5000 TL olarak verilmiş. sonuçta sitenize kayıt olan herkezin bu ücretleri ödeme gücü olmayabilir. hesap yükseltme fiyatlarınızın yüksel oluşunu bu şekilde anlatmak istedim. sonuç olarak ücret konusunda yetkili sizlersiniz. sadece belirtmek ve sizden görüş almak istedim. umarım yanlış anlaşılmam. sadece durduk yere spam yaptığım gerekçesi ile banlanmak istemiyorum. onun için size danışmak istedim.
Sorun değil kendimiz ile barışık insanlarız öneriye aç bireyleriz.
Null startel için yarin indirim gelebilir.

Pyro

Son görülme
NullCash
1,371
ilgi ve alakanız için teşekkür ederim

Takiple

Takiple.net
Null Starter
Son görülme
Web sitesi
takiple.net
NullCash
122
35 yorum konusunda baya bi sıkıntı çektim ama premium üyelikler gayet uygun yılımıza göre 900tl hiç bişey bence indirim yapılmaması gerekiyor ama yorum konusu düşünülmeli iyi çalışmalar

Secure

NullVips ♥
Son görülme
Web sitesi
localhost
NullCash
30
35 yorum konusunda baya bi sıkıntı çektim ama premium üyelikler gayet uygun yılımıza göre 900tl hiç bişey bence indirim yapılmaması gerekiyor ama yorum konusu düşünülmeli iyi çalışmalar
katılıyorum hocam 2022 yılında 900tl gibi bi miktar para sayılmıyor arkadaş düşüncesi farklı olabilir her 2 durumuda göz önünde bulundurmak lazım.

ufukyilmaz

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
www.sondakikaworld.com
NullCash
455
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
35 sınırı biraz düşürülürse daha iyi olacağına inanıyorum.

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,606
35 sınırı biraz düşürülürse daha iyi olacağına inanıyorum.
35 Sınırı İnmicek Arkadaşlar Her Konuda Sabır Eden İnsanlar Kazanıcak Ve Ben Forumda Spammer Kişiler Barındırmak İstemiyorum.

DMCA compliant image