Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EywMerhaba ivoyi epin Scriptini sizlerle paylaşıyorum kurdum çalışıyor ama panelden bazı işlemleri yapamıyorum sizlerde kurup deneyin sorunu çözen yorum olarak atarsa sevinirim kontrol edebilirsiniz script çalışıyor düzelte bilen kullanır
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
esMerhaba ivoyi epin Scriptini sizlerle paylaşıyorum kurdum çalışıyor ama panelden bazı işlemleri yapamıyorum sizlerde kurup deneyin sorunu çözen yorum olarak atarsa sevinirim kontrol edebilirsiniz script çalışıyor düzelte bilen kullanır
![]()
sağolMerhaba ivoyi epin Scriptini sizlerle paylaşıyorum kurdum çalışıyor ama panelden bazı işlemleri yapamıyorum sizlerde kurup deneyin sorunu çözen yorum olarak atarsa sevinirim kontrol edebilirsiniz script çalışıyor düzelte bilen kullanır
![]()
eline sağlıkMerhaba ivoyi epin Scriptini sizlerle paylaşıyorum kurdum çalışıyor ama panelden bazı işlemleri yapamıyorum sizlerde kurup deneyin sorunu çözen yorum olarak atarsa sevinirim kontrol edebilirsiniz script çalışıyor düzelte bilen kullanır
![]()