Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cevap Bekliyor Linux Kullanımı, Avantajları, Gerekli Mi?

Enez

Bilg. Müh. Öğrenci
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
x.com
NullCash
3,124
Merhaba ana bilgisayarımı linuxa çevirmeyi düşünüyorum tamamen alışabilmek için sanal bilgisayar yerine direk linux formatı atacağım
ama sormak istediğim soru aslında sizce bunu yapmalı mıyım linuxun bana bilgisayar hayatım için gerçekten çok katkısı olur mu?
fikrinizi almak istiyorum daha önce veya şuan linux kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum 👍

barisaselozdemir

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
68
Bence gereksiz linux güzel bir sistem fakat ama gündelik programların bi kısmını çalıştırmıyor.

ucankeltos

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
245
daha öncesinde linux kullanmıştım. Oyun vs gibi bir uğraşınız yoksa yazılım vs gibi işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Linux kullandıkça daha da derinleşiyor, sonrasında kopamıyorsunuz.

8ilkm

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
41
Linux kurmayı düşünüyorum bende ama oyun işi sıkıntı

trublot

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
0
Bu bilgisayarı hangi amaçla kullanacağınız açısından önemlidir. Ben oyundan vazgeçemem derseniz Windows ancak ben yazılımla ilgilneceğim benim için en önemli husus kütüphaneler derseniz o zaman linux derim.
Ama ne yardan nede serden geçerim derseniz o zaman dual boot kurabilirsiniz. Tamamiyle kendi çalışma prensiplerinizle ilgilidir. Örneğin ben, bazı hususlarda çalışmak için linux'a ihtiyaç duyuyorum bu yüzden virtualbox kullanırken, bazı uygulamalarda windows desteğinden başka destek olmadığı için windows kullanıyorum.

ruguaglowarez

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
259
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
Linux hiç bulaşma kursanda en fazla 2 hafta sonra windowsa geri dönersin

DB-X

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
nullvips.com
NullCash
1,974
Linux kurup kullanimi seni zorlayacaktir. Hemen bikicak isen. Kurma. Yok sonuna kadar gidecek isen. Vazgecilmezin olur.

DMCA compliant image