Merhaba ismim mehmet 19 yaşındayım web site yazılım html işlerinde acemiyim hevesliyim birşey sormak istiyorum bu forumda paylaşılan dolap scripitinden anlayan varmı acaba yardım edebilecek birisi teşekkürler 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiniz, forumda en sevdiğim özelliklerden biri paylaşılan temalara özel olarak destek verilebiliyor sırf bunun için premium aldım tavsiye ederimMerhaba ismim mehmet 19 yaşındayım web site yazılım html işlerinde acemiyim hevesliyim birşey sormak istiyorum bu forumda paylaşılan dolap scripitinden anlayan varmı acaba yardım edebilecek birisi teşekkürler![]()
Dolap scripti derken keşke konunun linkinide ekleseydiniz ne istediğiniz belirsizMerhaba ismim mehmet 19 yaşındayım web site yazılım html işlerinde acemiyim hevesliyim birşey sormak istiyorum bu forumda paylaşılan dolap scripitinden anlayan varmı acaba yardım edebilecek birisi teşekkürler![]()
pm den ulaşırsanız yardımcı olabilirimMerhaba ismim mehmet 19 yaşındayım web site yazılım html işlerinde acemiyim hevesliyim birşey sormak istiyorum bu forumda paylaşılan dolap scripitinden anlayan varmı acaba yardım edebilecek birisi teşekkürler![]()