Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitedeki bu hareketli resimlerin bende bu 2 si yok bunların bütün hepsine nasıl ulaşabilirim ve bu tarz tasarımları nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Sitedeki bu hareketli resimlerin bende bu 2 si yok bunların bütün hepsine nasıl ulaşabilirim ve bu tarz tasarımları nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar biliyorsunuz ki yakın zamanda tüm üyelerin paylaşım yapması serbest oldu. bizde buna itafen böyle bişey yapmak istedik bunu yapmamızın bir diğer amacı ise: forumumuza emek veren kullanıcılarımıza önem verdiğimizi bi kez daha göstermek bunun yanı sıra öğrenci arkadaşlarımızada destek...
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
Ben sadece o hareketli tasarımın 2 tanesini istedim eğer veremezsenizde benzerini nerede bulabilirim dedim her şeyi istediğimi hatırlamıyorum dostum zaten bir çoğu var bi bu 2 tanesi eksik taç ve aslan olan yardımcı olursan sevinirim
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
Kardeşim yardım etmiyecekseniz niye varsınız sanki site ile alakalı önemli bilgiler istedik 2 tane gif vericen yani ne bu kadar uzattın gerisi var zaten ekstra olsun kullanırım diye istedim vermiceksende söyle