Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir script de blog da hata alıyorum acaba yardımcı olabilirmisinz ?Admin in dediği gibi bir çok videosu var ama yine de direkt scprit kurmak yerine biraz kodlama konusunda bilgi edinmeni tavsiye ederim. Neyin nereye yazman gerektiğini anlaman için gelen hatalarda hatanın ne olduğunu anlaman için faydalı olur.
yasak tekrarı halinde banned yersin.bir script de blog da hata alıyorum acaba yardımcı olabilirmisinz ?
Kurmak istediğiniz scriptin Türü nedir ? Wordpress Php Htmlarkadaşlar ben yeniyim bu işte ben hiç bir script nasıl kurulur ve çalıştırılır bilmiyorum a dan z ye anlatacak arkadaşlardan yardım bekliyorum bir kurulum videosuda olabilir
dernek belediye scripti php script nasıl kurulum olacak nasıl çalışacak bilemiyorumKurmak istediğiniz scriptin Türü nedir ? Wordpress Php Html
Hangi yapıdaki scripti kurmak istiyorsunuz tam olarak bilginiz varsa yazın ben size bildiğim çerçevede izah etmeye çalışayım hocam.
kardeş kumak istediğim skriptin linkini veriyorum rar dosyası şifresizdernek belediye scripti php script nasıl kurulum olacak nasıl çalışacak bilemiyorum