Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cevap Bekliyor Scrip Ler Nasıl Kurulur Ve Çalıştırılır

ferit

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
0
arkadaşlar ben yeniyim bu işte ben hiç bir script nasıl kurulur ve çalıştırılır bilmiyorum a dan z ye anlatacak arkadaşlardan yardım bekliyorum bir kurulum videosuda olabilir

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,606
birçok youtubede videosu var hacim

bilalbf3

Son görülme
NullCash
9,000
Admin in dediği gibi bir çok videosu var ama yine de direkt scprit kurmak yerine biraz kodlama konusunda bilgi edinmeni tavsiye ederim. Neyin nereye yazman gerektiğini anlaman için gelen hatalarda hatanın ne olduğunu anlaman için faydalı olur.

abdullahkaraz99

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
0
Admin in dediği gibi bir çok videosu var ama yine de direkt scprit kurmak yerine biraz kodlama konusunda bilgi edinmeni tavsiye ederim. Neyin nereye yazman gerektiğini anlaman için gelen hatalarda hatanın ne olduğunu anlaman için faydalı olur.
bir script de blog da hata alıyorum acaba yardımcı olabilirmisinz ?

intelvivo

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
34
arkadaşlar ben yeniyim bu işte ben hiç bir script nasıl kurulur ve çalıştırılır bilmiyorum a dan z ye anlatacak arkadaşlardan yardım bekliyorum bir kurulum videosuda olabilir
Kurmak istediğiniz scriptin Türü nedir ? Wordpress Php Html
Hangi yapıdaki scripti kurmak istiyorsunuz tam olarak bilginiz varsa yazın ben size bildiğim çerçevede izah etmeye çalışayım hocam.

ferit

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
0
Kurmak istediğiniz scriptin Türü nedir ? Wordpress Php Html
Hangi yapıdaki scripti kurmak istiyorsunuz tam olarak bilginiz varsa yazın ben size bildiğim çerçevede izah etmeye çalışayım hocam.
dernek belediye scripti php script nasıl kurulum olacak nasıl çalışacak bilemiyorum

DMCA compliant image