Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çözüldü Siteye Özellik Ekleme (Konu Dışı)

teknonur

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
teknonur.com.tr
NullCash
307
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
Kendi internet siteme ücreti karşılığında özellik eklemek istiyorum. PHP Eticaret v3 scripti kullanıyorum. Sorunsuz çalışması için riske atmak istemedim ve Lisanslı olarak satın aldım. Scripte ekletmek İstediğim özellikler:

1- Sitede ürünlerde fiyat görünmesin. Üye girişi yapıldıktan sonra fiyat görebilsinler.
2- bayi şeklinde giriş yapıldığında bayiler kendilerine özel fiyatları görebilsinler.

Mr.Robot

Level 3
Son görülme
NullCash
1,075
Sesion ile fiyat görünme işlemini halledebilirsin.bayi için farklı bir yöntem dene Sub domaine aynı tasarimi kur bayiler için oraya özel fiyat gir.Yada tasarımi elden gecir eklemeler yapman lazım .

teknonur

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
teknonur.com.tr
NullCash
307
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
Sesion ile fiyat görünme işlemini halledebilirsin.bayi için farklı bir yöntem dene Sub domaine aynı tasarimi kur bayiler için oraya özel fiyat gir.Yada tasarımi elden gecir eklemeler yapman lazım .
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. Sub domain fikri güzelmiş. Aklıma da yattı fakat dediğim gibi scripti lisanslı olarak satın aldım. Domain lisanslı. sadece kendi domainimde kullanabiliyorum. farklı bir domaine yada subdomaine yüklendiği zaman lisans kodu istiyor. Web-Ofisi'nden aldım.

Mr.Robot

Level 3
Son görülme
NullCash
1,075
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. Sub domain fikri güzelmiş. Aklıma da yattı fakat dediğim gibi scripti lisanslı olarak satın aldım. Domain lisanslı. sadece kendi domainimde kullanabiliyorum. farklı bir domaine yada subdomaine yüklendiği zaman lisans kodu istiyor. Web-Ofisi'nden aldım.
o yazılımın lisansı basit key sağlarım sana domain yazman yeterli

DMCA compliant image