Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Game Hack 🎯 Valorant Instalocker Hilesi -Nullvi̇ps.com 🎯

Oyun hile konusu.
kayrasins

kayrasins

\ Web Developer /
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Web sitesi
www.eloboostum.com
NullCash
57

🎯 Valorant Instalocker Projesi - NULLVİPS.COM 🎯

🎯 VİDEOSU BURADADIR :
Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol
🎯

İNDİRME LİNKİ :
Merhaba!

Bugün sizlere Valorant Instalocker adlı yeni projemi tanıtmak istiyorum. Bu araç, Valorant’taki karakter seçimini hızlandırmak ve kolaylaştırmak için tasarlandı. Tamamen açık kaynak olan bu araç, Python ile geliştirilmiştir ve basit bir kurulum sürecine sahiptir.

🔥 Proje Özellikleri:

• Hile içermez: Sadece karakter seçim ekranında yardımcı olur, oyunun işleyişine müdahale etmez.
  • Python gerektirir: Python yüklü olmalıdır (Python 3.x önerilir).
  • Kolay kurulum: DownloadAll.bat dosyasını çalıştırarak her şeyi hızlıca kurabilirsiniz.
  • Ban riski yoktur: Bu araç, oyunun herhangi bir kısmına doğrudan müdahale etmediği için ban riski yoktur.
  • Açık kaynak: Proje tamamen açık kaynaklıdır, dolayısıyla herkes katkıda bulunabilir ve geliştirebilir.

⚙️ Kurulum Adımları:

1. Python 3.x’i yükleyin.
  2. DownloadAll.bat dosyasını indirin.
  3. DownloadAll.bat dosyasını çalıştırarak kurulumu başlatın. Python betiği gerekli tüm dosyaları otomatik olarak indirecek ve kuracaktır.
  4. Kurulum tamamlandıktan sonra, Valorant’a girdiğinizde uygulamayı başlatıp sonra sıraya girip karakter seçimi daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılacaktır.

📈 Proje Gelişimi:

Proje, başlangıç aşamasında ve sadece temel işlevsellik sunuyor. Ancak, ilgi görürse, projenin daha gelişmiş özelliklerle güncellenmesi mümkün olacaktır. Bu yüzden her türlü geri bildirime açığım!

❓ Sıkça Sorulan Sorular:

• Python gerekli mi?
    Evet, Python yüklü olmalıdır, çünkü araç Python betiği ile çalışmaktadır.
  • Ban riski var mı?
    Hayır, bu araç Valorant’a doğrudan müdahale etmez. Sadece kullanıcı arayüzüne etki eder, bu yüzden ban riski yoktur.
  • Projeye nasıl katkıda bulunabilirim?
    Projeye katkı sağlamak çok kolay! GitHub üzerinden pull request göndererek ya da doğrudan kodda iyileştirmeler yaparak projeyi geliştirebilirsiniz.

Not: Proje tamamen açık kaynaklıdır ve katkılarınızı bekliyorum! İlerleyen zamanlarda daha fazla özellik eklemeyi düşünüyorum.

Herhangi bir sorunuz ya da öneriniz varsa, yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Teşekkürler!

• Etiketler
    hile instalock troll valorant valoranthacks valorantinstalock
  • DMCA compliant image
    Geri