Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Xenforo Xenforo Konuyu Başlatan Üye Belirteci Eklentisi

Xenforo

AlbertAenstein

Level
2
NullCash
6,000

Uyumlu olduğu versiyon: XenForo 2.2.x
Eklenti Adı: Thread Starter
Eklenti İşlevi: Bu eklenti sayesinde konuyu oluşturan üyeyi postbitte gösterebilirsiniz.

ZipArchive Olarak Kurulum Yapmak

Eğer yukarıdaki seçenek zor geliyorsa, Admincp -> Eklentiler -> Arşivden yükle/yükselt kullanarak kurmak için öncelikle sunucunuzda ZipArchive desteğinin olması gerekmektedir. Var ise src/config.php dosyasını açarak aşağıdaki kodu ekleyip kayıt ettikten sonra bundan sonrası için zip olarak yüklemeler yapabilirsiniz.
Kod:
$config['enableAddOnArchiveInstaller'] = true;

Uyumlu olduğu versiyon: XenForo 2.2.x
Eklenti Yapımcısı: Lim10Ata
Eklenti Adı: Lim10Ata Thread Starter
Eklenti İşlevi: Bu eklenti sayesinde konuyu oluşturan üyeyi postbitte gösterebilirsiniz.

ZipArchive Olarak Kurulum Yapmak

Eğer yukarıdaki seçenek zor geliyorsa, Admincp -> Eklentiler -> Arşivden yükle/yükselt kullanarak kurmak için öncelikle sunucunuzda ZipArchive desteğinin olması gerekmektedir. Var ise src/config.php dosyasını açarak aşağıdaki kodu ekleyip kayıt ettikten sonra bundan sonrası için zip olarak yüklemeler yapabilirsiniz.

Kod:
$config['enableAddOnArchiveInstaller'] = true;
2134392215.png

2614496194.png

Teşekkürler, paylaşımlarınız için. ZipArchive desteği gerekliliği belirtilmiş. Ekran görüntüleri faydalı görünüyor.

Teşekkürler link için 👍 src/config.php dosyasını buldum kolaydı kurulum

Dosyayı indirdim src/config.php dosyasını bulmakta zorlanmadım Kod eklendi güzel anlatım olmuş teşekkürler

• Etiketler
    thread starter xenforo konuyu başlatan üye belirteci eklentisi xenforo thread starter
  • DMCA compliant image
    Geri