Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SABİTYardım Odası - Help Room | Katagori Kuralları
Açık ve Net Sorular: Sorularınızı mümkün olduğunca açık ve net bir şekilde yazmaya özen gösterin.
Teknik Detaylar: Sorunuzla ilgili teknik detayları belirtmek, hızlı cevap almanızı sağlar.
Başlık Formatı: Soru başlıklarınızın konuya uygun ve öz olmasına dikkat edin.
2. Yardım İsteme Kuralları:
Netlik ve Belirginlik: Yardım isteğinizin net ve belirgin olması, diğer üyelerin size daha iyi destek olmasını sağlar.
Detaylı Bilgi: Sorununuzu açıklarken kullandığınız cihaz, işletim sistemi veya ilgili yazılım sürümleri gibi detayları paylaşın.
Ekran Görüntüleri: Sorununuzu görselleştirmek için ekran görüntüleri eklemek faydalı olabilir.
3. Yardım Cevaplama Kuralları:
Kibar ve Saygılı Olun: Diğer kullanıcılara karşı kibar ve saygılı olun, herkesin farklı seviyelerde bilgiye sahip olduğunu unutmayın.
Doğruluk ve Güvenilirlik: Verdiğiniz cevapların doğru ve güncel olmasına özen gösterin.
Kaynak Gösterme: Gerektiğinde cevaplarınızı desteklemek için kaynak göstermeyi unutmayın.
İletişim Kurmak: Yardım konularında yapılan tüm iletişimler, ilgili konu altında forum içinde gerçekleştirilmelidir; forum dışı iletişim araçlarını kullanmak yasaktır.
4. Çözüm Bildirme Kuralları:
Çözüm Bildirimi: Sorununuzu çözdüyseniz, çözümü paylaşarak diğer kullanıcıların da faydalanmasını sağlayın.
Adım Adım Talimatlar: Mümkünse adım adım talimatlar vererek sorunu çözümlemeye yardımcı olun.