Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ü

Üye silindi 168

Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol

Oto(matik)PostPaylas(ma) Programı

Gif'te Görüleceği Üzere Program, Çok Çeşitli Istagram Araçlarını Barındırmaktadır. Sizlere Yukarıdaki Gif'teki Programı ve Kendi GELİŞTİRMEDİĞİM Bir Benzerini Sunuyorum.

Gif'teki Program Alıntıdır.

Alıntı Bağlantısı:

Konu Açan Üye:

Crack Yapan Üye:

Program
kurulumuna ihtiyaç duymaktadır. Dosyalar içerisine ekledim.

Diğer Program'ı nereden bulduğumu hatırlamıyorum :)
Ama kullanabilirsiniz.

İNDİRME BAĞLANTISI :

VİRUSTOTAL BAĞLANTISI :

Not : Bu konu daha önceden paylaşılıp virüslü olması nedeni ile kaldırılmıştır. Virüsleri tek tek temizledim. Virustotal sonucunda Zip Arşivi, Klasör, Dosya-Dosya taramalarını yaptım. Programlar crack işlemi esnasında kullanılan signature hatalarından kaynaklı virüs programları tarafından virüslü olarak algılanabiliyor. Bu uyarıyı göz önünde bulundurun. Dosyaları Windows Defender, Advanced Systemcare Ultimate, Malware Fighter ve Bitdefender Antivirus Motoru ile Local'de tarattırdım. Herhangi kötü amaçlı yazılım bulamadım. Gözden kaçabilecek zararlı yazılımlar olabilir, İndirme yaptıktan sonra kendi güvendiğiniz Antivirüs Programı ile tarama yapın ve kullanmaya başlayın. Virustotal Bağlantısı yukarıda paylaşılmıştır. Herhangi bir zararlı yazılım bulunmamıştır.

Rar Şifresi :

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hesabı sıkıntıya sokuyor 20 30 takip ettirdim otomatik program kullanışlı birilerini takip et takipçi kazan ama Instagram 1 gün ihlal verdi 60 kişiyi takip ettim 20 takip geldi bana çok çabuk yakaladı insta

Şu malum üç harfli webmaster forumunda bu program hakkında e-kitap satışları yapılıyor. Limitler hakkında deneme yanılma yapanlar ve proxy mantığını değerlendirenler mevcut. Ben kendim sadece liste çekme amaçlı kullanıyorum. Lakin bu programı elinde bulundurup hesap kasabilmek için bu işin ticaretini yapanlar da mevcut. Söz konusu üç harfli forumdan bu programın cracklı sürümlerinin bulunduğunu belirttiğim için dolandırıcılık ile suçlanarak ban yedim. Paylaşmak dağıtmak boynumun borcudur. Kullanabildiğiniz kadar kullanın ☺️

Sistem güzel ama otomatik çalıştırıp açık bırakıp gitmen gerek böyle yapma şansın yok günde 50kullanıcı takip ediyorsun hemen spama düşüyorsun günde 50 tane ellede yapılır pek bir işlevi var gibi gelmedi bana.

Takipçiden çıkartma kısmı bile 50 kişiyi takipten cıkartı sonra kısıtlama attı instagram.

Ucuz bir VDS üzerinde çalışma yapılabilir. Genellikle Amazon, Google, Azure gibi platformlar ilk ay ücretsiz, yada ilk ay 8₺ sonraki aylar 100₺ civarı öğrenci VDS kampanyası yapıyor. Papara sanal kart oluşturup (her ay 1 adet ücretsizi var), VDS satın alıp, sanal kartı iptal etme işlemi yapıp, kapanana kadar VDS kullanılabilir.

Ben pek kullanmadım tam olarak bilmiyorum. Süre aralığını yüksek tutmanıza rağmen yine de engel alıyorsanız, proxy üzerine çalışmak gerekebilir. Denemeler yapmak yada üç harfli forumda satılan e-kitaplardan herhangi birisini temin etmek ve içeriğine bakmak gerekli. Çünkü binlerce kişi, binlerce hesabı bu program ile yönetiyor. Elbette 50 işlemde spam olacaksa benim gibi liste özelliği kullananların dışında kimse bu programı kullanmaz.

decompile.us Linklerin hepsi ölü sanki

• Etiketler
    gönderi zamanlayıcı instafly instagram instagram otomasyon instagram toplu işlem nullsecurity instagram programı
  • DMCA compliant image
    Geri