D
Duvarciugur
Katı kural katı vicdan katı merhamet kalbinde pil olan yetime bakıyorum 1 tema verin maaş alınca vereceğim iki katını dedim vay be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emek hakkıdır ben saygı duydum kalbinde pil olan bir kız çocuğa bakıyorum bir tema talep ettim ben birşey demedim ama vicdanen olmadı buMalesef hocam kimseye bu ayricalik uygulanmiyor ben bile adminle tanidigiz ama oda emek veriyor emeginin hakkini istiyor sadece
Hocam ayni durumda bende rica ettim ama bunu yapacagini söyledi ve saygi duydum.Katı kural katı vicdan katı merhamet kalbinde pil olan yetime bakıyorum 1 tema verin maaş alınca vereceğim iki katını dedim vay be
yaw üsteleyen yok şurda tartışıyoruz konuyu hala hala sanarsın devlet dairesi katı kural diyip durmayın yıllardır bu sektördeyim her yerde tölerans vardı iki katınıda ödedim sizin gözünüzü para bürümüş benim hesabımı silin lütfenHocam bizim elimizde olan bişey değil diğer arkadaşlar neden premium alıyor? Herkesin kendine göre sıkıntıları var lütfen üstelemeyiniz.
Siz nasıl isterseniz ben bu konuda babamın oğluna bile tölerans göstermem.yaw üsteleyen yok şurda tartışıyoruz konuyu hala hala sanarsın devlet dairesi katı kural diyip durmayın yıllardır bu sektördeyim her yerde tölerans vardı iki katınıda ödedim sizin gözünüzü para bürümüş benim hesabımı silin lütfen
vicdanı merhameti gram anlayışı olmayan insanla aynı ortamda olmam gate.ticifast.com scriptini paylaşıp katkı sağlayıp ilk olmanızı sağlayacaktım ama siz hak etmiyorsunuz