La Câlin

Dengemde Yok, Dengimde.
Administrator
Awards
3
NullCash
12,554
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bulut depolama servisimizi deneyip test ederek bizlere katkı sağlamak ister misiniz?
Kendimizi geliştirmemiz için değerli yorumlarınıza ihtiyacımız olacak.

İndirme Linki Aşağıdadır & Satınalan Üyelere x3 Katı Hediye Edilecektir.


 
D

Derebeyi

Ellerinize sağlık üstad. Gayet şık sade ve hoş bir tasarımın yanı sıra hız olarakta yükleme hızı gayet iyi. Virüs tarama olayını ayrıca çok beğendim. Tebrik ederim bence gayet başarılı bir çalışma olmuş. (y) (y) (y)
 
P

Poseidon

Bende çok beğendim özellikler çok iyi ama aklıma takılan tek soru şu onca şeyi yükledik ya kapanırsa birçok dosya kaybolur ozaman
 

La Câlin

Dengemde Yok, Dengimde.
Administrator
Awards
3
NullCash
12,554
U

ubk35

tasarım ve kullanım açısından çok iyi ama upload hızı çok düşük test amaçlı küçük boyutlu bir dosya upload ettim yüklemede 95mb dosyayı 5 dakikalık bir süre zarfında upload etti 100mbps bir bağlantı ile test ettim upload işleminden sonra virüs taraması gayet iyi olmuş ama diğer konuların hepsinde de çok başarılı elinize sağlık yeni sunucuda bu sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum başarılarının devamı çok iyi olmuş.
 
Ü

Üye silindi 168

Elinize sağlık. Yüklenen dosya uzantıları çoğaltılabilir. Gif, Psd, İps gibi formatlarda dosyalar yüklenebilir hale getirilirse tadından yenmez.

(3x Nullcash iade fırsatı bir ayrı hoş görünüyor :) )
 

La Câlin

Dengemde Yok, Dengimde.
Administrator
Awards
3
NullCash
12,554
  • Etiketler
    bulut depolama null cash null security nullsecurity upload warez eticaret scripti warez php scriptler warez script web ofisi
  • DMCA compliant image
  • Üst