Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bu temayı beğenmediyseniz eski temaya geçebilirsiniz. Eski Temaya Geç

🎁 Büyük Forum Çekilişi Başladı!

Premium üyelik kazanma fırsatını kaçırma! Forum hakkındaki samimi düşüncelerini paylaşarak çekilişe katılabilirsin.

🎯 Hemen Katıl!

Etkinlik 🎉 Büyük Forum Çekilişi Başladı! | Hemen Katıl !!

• Konbuyu başlatan La Câlin
  • Başlangıç tarihi
Katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim

Herkese Merhaba, Nullvips epeydir takip ettiğim bir forum, içerik yönünde bende dahil biraz daha emek harcamalıyız, aslında içeriği daha canlı tutmak için harcamamız gerekli, kendi dosya yönetici tarzı birşey olursa drive tarzı başka yerlerden link almak yerine kendi upload.nullvips.com gibi bir yapı kullanabiliriz, böylece kırık link sorunuda ortadan kalkar. Birçok webmaster arkadaşımızın ihtiyacı olan webmaster tools yada seo tools gibi şeyler ekleyebiliriz, yani sadece aktif script yada warez takibinde kalmayız, daha aktif kullanılan bir platforma kavuşmuş oluruz. upload, tools tarzı yapılarda adsense kullanımı ile üyeler olarak ziyaretlerimiz ve reklam gösterimleri sitemiz için ekstra gelirde getirir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, upload, seotool, webmaster tools gibi konularda destek vermeye hazırım. Herkese emeği için teşekkür ederim.

:cool:

Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol
uzun zamandır bu forumdayım bir çok forum da da bulundum ama çizgisini bozmadan yola devam eden bir forum yeni katılacak arkadaşlar da özellikle buna dikkat etsin yazılım her zaman bulunur ama güven her zaman bulunmaz

nullvips ailesi kurucuları ve katılımcıları ile samimi bir forum sitesi olduğunu gördüm.güzel dostluklara projelere imza atılabilecek zeki ve başarılı katılımcıları ,yöneticileri olan nullvips'in uzun yıllar liste başı bir forum olmasını dilerim.

Gerçekten uzun süredir böyle aktif, samimi ve kaliteli içeriklerle dolu bir forum görmemiştim. nullvips, özellikle paylaşımların düzeni, topluluğun saygılı tavrı ve yöneticilerin ilgisiyle öne çıkıyor. Elite alanların kalitesi zaten ayrı bir seviye ama normal bölümlerde bile çok işime yarayan kaynaklar buldum. Gelişmesini istediğim tek yön, belki mobil uyumluluk biraz daha iyileştirilebilir ya da forum uygulaması gelse tadından yenmez. Ama genel olarak, burada olmak keyifli ve her gün yeni bir şey öğreniyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler! 🙏

forum ilgi cekici paylasımlar ve gün gectikce büyümesi bizi mutlu ediyor basarıların devamı diliyoruz

Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol
Uzun süredir birçok warez forumu takip eden biri olarak NullVips’i diğerlerinden ayıran birkaç önemli nokta var. Öncelikle içerik kalitesi gerçekten tatmin edici. Paylaşımlar güncel, ölü link oranı düşük ve moderatörler aktif. Forumda yardımsever bir topluluk oluşmuş, yeni gelen biri bile doğru kategoride soru sorduğunda hızlıca cevap alabiliyor.

Ancak bazı yönlerde gelişme potansiyeli olduğunu da söylemeden geçemem. Mesela bazı kategorilerde konular birbirine çok karışıyor, etiketleme sistemi geliştirilebilir ve yeni arayüzde bazı takılmalar oluyor kaydırma yaparken kontrolleriniz de farketmişsinizdir ufak tefek şeyler halledilir şeyler ama belirtmek istedim .

En çok beğendiğim yönlerden biri de, sadece paylaşım yapılması değil; yazılım, güvenlik ve dijital dünya üzerine de bilgi alışverişinin olması. Forumun sadece “paylaş al çık” mantığında olmaması güzel. Biraz daha teknik içerik, eğitim setleri veya rehberler artırılırsa daha da kaliteli bir platform olabilir.

Emek veren herkese teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim. UMARIM ÇİZGİYİ BOZMADAN DEVAM EDERSİNİZ SEVGİLERİMLE <3 <3

Merhabalar, Form gerçekten çok kaliteli içerikler ve çok samimi insanlar içeriyor. Böyle insanlarla bir arada fikir alışverişi yapmak çok güzel, bizi böyle bir toplulukla bir araya getirdiğiniz için NullVips ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Ben çoğunlukla warez scriptlerle ilgileniyorum fakat fazlasıyla kaliteli içerik barındırıyor sitemiz. Bazı insanların scriptlerin içerisine shell, virüs vs. gibi art niyetleri bulunuyor. Siteden bu tarz insanları da def edersek daha mutlu olabiliriz. Birde vip üyeliklere biraz indirim yapılırsa çok mutlu oluruz.
Saygılar..

DMCA compliant image
Geri