Admin kardeşimle bu forum daha kurulmadan, pandemi zamanlarında , başka bir forumda gerçekleşen bir script ticareti vesilesiyle tanıştım. Kendisiyle yaptığımız alışverişte 150’den fazla yazılım scripti satın aldım. Hızlı teslimatı, güven veren yaklaşımı ve iletişimi sayesinde gönül rahatlığıyla ticaret yapabildiğim ender insanlardandır.
Gerek hırsı, gerekse yeni şeyler üretme ve paylaşma arzusu sayesinde, o dönemde bulunduğumuz forumda da ciddi katkılar sağladı. Paylaşımlarıyla ve forumun gelişimi adına gösterdiği çabalarla gerçekten örnek alınacak bir çizgi oluşturdu.
Daha sonra bu forum kuruldu. 2022 yılından beri aktif bir üyesiyim ve iyi ki buradayım diyorum. Forum; içerik kalitesi, aktifliği ve güncelliğiyle sektörde iz bırakan, fark yaratan bir platforma dönüştü. Her gün kendini yenileyen yapısı, özgün ve değerli paylaşımları ile sıcak bir topluluk ortamı sunuyor. Ve sırf temalarına bile baksanız, bu forumun kalitesini, adminin ne kadar zevk sahibi olduğunu hemen anlarsınız. Her detay özenle düşünülmüş, rastgele değil
Kendini geliştirmek isteyen herkes için büyük bir içerik zenginliğine sahip. Yıllardır birçok farklı forumda VIP üyelikler almış, deneyimlemiş biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; burada bulabileceğiniz içeriklerin ve ilginin yarısını dahi başka yerlerde kolay kolay bulamazsınız.
Bu topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Herkesin katkısı çok değerli. Eğitim odaklı içerikler, rehber niteliğinde konular ve üyeler arası aylık bu gibi etkinliklerle bu güzel ortamın daha da büyüyeceğine inanıyorum.
Emek veren, katkı sunan herkese sonsuz teşekkürler. Nice yıllara, nice paylaşımlara, nice projelere!