Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

SABİT Forum Hakkında Görüşleriniz ☄️

sabitli konu

WhyHaci

⋠・❥・ *・❥・
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Görüntülenen konu
NullCash
10,161
Merhaba forum üyelerimiz bugün forum hakkında genel geri bildirim sunmanızı istiyoruz.
2 dakikanızı ayırıp forumun işleyişi hakkında yorum yaparsanız çok seviniriz,
yaptığınız yorumlar dikkate alınıp gelişim ve çözüm odaklı yol izleyeceğiz.
tüm üyelerimizin özellikle yeni veya eski premium üyelik alıp deneyimlerinizi yazarsanız en azından hesabını yükseltmek isteyen arkadaşlara yardımcı olursunuz.
bu konuda kesinlikle zorunluluk yoktur tamamen kendi özgür iradenize bağlı iyi kötü değerlendirebilirsiniz.

iyi forumlar dileriz.
Forumda herhangi bir değişikliğe bence ihtiyaç yoktur sadece aktiflik konusunda biraz ön plana çıkması lazım gibi yazılımlar genelde toplu atılıyor bence her gün en az bir sağlam yazılım gelmeliki buranın tadını bizim gibi çoğu kişi görsün bu forum bence TR olanları çoğunlukla 1000 katı iyi niye daha iyi olmasın ki

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,598
Forumda herhangi bir değişikliğe bence ihtiyaç yoktur sadece aktiflik konusunda biraz ön plana çıkması lazım gibi yazılımlar genelde toplu atılıyor bence her gün en az bir sağlam yazılım gelmeliki buranın tadını bizim gibi çoğu kişi görsün bu forum bence TR olanları çoğunlukla 1000 katı iyi niye daha iyi olmasın ki
Hack alanına yönelirsek aktiflik olayı gelir ama forumun hali hazır yapısını bozmak istemiyorum dediğim gibi 10 spam üye yerine 1 tane kaliteli üyemiz olsa benim açımdan daha iyi, her gün bi yazılım atılımları olucak tabi ki şu elimizdeki işlemler bitince günlük en az 1 2 yazılım atılacaktır.

lastcrow

Son görülme
NullCash
5,500
herkese merhaba forum 10 numara 5 yıldız arkadaşlar bence premium üyelik alın ödediğiniz para premium bölümde zaten size dünüyor foruma da bir katkınız olur ne kadar katkı sağlarsak geri dönüşü o kadar iyi olur sonuçta bu forumun da bir maliyeti var ve yönetim çok emek veriyor.

cronos86

Front end Developer
Son görülme
Web sitesi
evscreativ.com.tr
NullCash
3,739
ben bu formu ve admin hocamı öyle bir olayda tanıştımki ogünü hiç unutmuyorum *** sitesinde bir soru sormuştum sadece o soru üzerine ben ban yemiştim ve o konu altına gerekli yazıyı kendisi yazıp paylaşım yapmıştı ve ban açılmıştır daha sonra burada onun yönetici olduğunu öğrendim ve ogün kendisiyle tanışmıştım ve bu zaman kadar hem kendisiyle alakalı hem yönetimiyle alakalı hiç şüpesiz çok şeyler görüp bilgi aldım kendisini sinirli görebilirsiniz :) çünkü okadar insan varki bazen sabır taşını kırabiliyorlar oda olacaktır elbet geliştirilmiş bir platforma sahip çokta uzatmak istemiyorum ilk gün ve şuanda devam eden samimiyeti benim gönlümü fethetmişti ki zaten elimden geldiğince online olmaya çalışıyorum forum içinde inşallah'da devam edeceğizdir. Kendisine kendim başta olmak üzere ve herkes adına teşekkür ederiz böyle güzel bir yerde iletişim ve bilgiler paylaşılıp paylaşıyoruz herşey için saolun hocam :fireheart:

Sancaktar

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
0
Merhaba forum üyelerimiz bugün forum hakkında genel geri bildirim sunmanızı istiyoruz.
2 dakikanızı ayırıp forumun işleyişi hakkında yorum yaparsanız çok seviniriz,
yaptığınız yorumlar dikkate alınıp gelişim ve çözüm odaklı yol izleyeceğiz.
tüm üyelerimizin özellikle yeni veya eski premium üyelik alıp deneyimlerinizi yazarsanız en azından hesabını yükseltmek isteyen arkadaşlara yardımcı olursunuz.
bu konuda kesinlikle zorunluluk yoktur tamamen kendi özgür iradenize bağlı iyi kötü değerlendirebilirsiniz.

iyi forumlar dileriz.
ben şimdiden çok beğendim ellerinize sağlık..

snakekorsan

Yılan gibi zehir saçma, çiçek gibi kokar sana.
Son görülme
NullCash
3,854
2014den beri sektördeyim bu foruma geldim geleli 5 kat klansmanım arttı, KİNGS üyeliği ile klansmanımı 20 kat arttırdı eşi benzeri görülmemiş scriptler mevcut zaten tavsiye ederim forum kapanana kadarda burada durucam gibi gözüküyor KİNGS kategorisine iyice yüklenelim admin <3

DevilDeep

Warez Star
Son görülme
NullCash
7,827
Her geçen gün en iyisinin en iyisi olan bir forum gerçekten

Fokusfok

Yeni Üye
Son görülme
NullCash
0