B
bilalbf3
⠀
-
-
- Konu Yazar
Öncelikle merhaba bir yazılım yapma ile uğraşıyorum bu yazılımda bir bakıma generator mantığıyla ilerlemektedir. Kısaca şöyle örnek vererek anlatayım mesela bir çocuk giydirme oyunu düşünün ana bir ekran var sağda solda kıyafetler var sürükle bırak mantığıyla kıyafetleri giydiriyorsunuz. Bunun mantığıyla bir yazılım yapmak istiyorum web ortamında benim yapmak istediğim şey yine ortada ana bir ekran sağda solda photoshop gibi renk fırça seçenekleri atıyorum sol tarafta tasarımın yapılacağı ekran için yükseklik , en gibi ölçü ayarları vs vs bir bakıma photoshop benzer bir uygulama ama dediğim gibi sürükle bırak mantığıyla hazır şablonları itip kullanıcının bu araçları kullanarak kendi tasarımını sürükle bırak yaparak bir tasarım oluşturmasını sağlamak. Bu taraz bir yazılımı nasıl yapabilirim . Örneği var mı vs bana fikir verebilecek var mı?
Biraz karışık anlatmış olabilirim çünkü olayı bende tam bilmiyorum elimden geldiğince yazıya dökmeye çalıştım...
Biraz karışık anlatmış olabilirim çünkü olayı bende tam bilmiyorum elimden geldiğince yazıya dökmeye çalıştım...