Hata vermesi çok saçma belkide güncelleme geldi temaya.2.2.14 sürümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hata vermesi çok saçma belkide güncelleme geldi temaya.2.2.14 sürümü
php sürmünü 7.4 ve 7.2 dene 8.1 destekleyen tema yok şuan adam akıllı öylede olamzxsa eğer tema sorunluŞİMDİ sırayla kurdum herşeyi 2.2.14 yükledim ilk olarak
v7 eklentiisini upload ettim
tema bölümüne gelip
önce Master'i ekleyip altına da alt temayı ekledim fakat bu ekran geliyor php sürüm 8.1
cpaneli silip tekrar herşeyi yeniden kurup deneyin o halde hocam olmazmı?maalesef sürümleride denedim daha önce çalıştı fakat şimdi geri çalıştıramadım istemsizce çalıştırmıştım hata yüzüne yanlışlıkla sildim sıfırdan yükledim ve v5 den v9 a kadar tema bozuluyor yazılı olarak size ima edemiyorum ama eğer ki bağlanma gibi olay olsaydı anlatırdım ne demek istediüğimi linki atıyoum https://silkroadprivate.com/index.php
tamam hocam kaç sürüm kurum kaybecek birşey yok zaten şuancpaneli silip tekrar herşeyi yeniden kurup deneyin o halde hocam olmazmı?
V7 TEMASI için hangi sürüm uygun olur sürümden de kaynbaklı olabilir bu sorun öneriniz nedircpaneli silip tekrar herşeyi yeniden kurup deneyin o halde hocam olmazmı?
2.2.12 dene.V7 TEMASI için hangi sürüm uygun olur sürümden de kaynbaklı olabilir bu sorun öneriniz nedir