Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu temayı beğenmediyseniz eski temaya geçebilirsiniz. Eski Temaya Geç
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaştığınız scripti indirdim, kurulumu sorunsuz gerçekleşti. Ancak panelden bazı işlemleri gerçekleştirmekte zorlanıyorum, sizin bahsettiğiniz sorunlarla benzer sıkıntılar yaşıyorum. Acaba hangi işlemleri yapamıyorsunuz, biraz daha detaylandırabilir misiniz Hangi işletim sistemini kullandığınızı ve hangi sürümünü kullandığınızı belirtmeniz yardımcı olabilir mi? Ekran görüntüsündeki hata mesajını daha net göremiyorum, belki daha yüksek çözünürlükte bir resim paylaşmanız mümkün mü? Yandex linkinden indirdiğim dosyanın boyutu biraz küçük geldi, belki eksik bir dosya olabilir mi diye düşünüyorum. Başka kullanıcılar da benzer sorunları yaşıyor mu acaba, deneyimlerini paylaşmaları durumu aydınlatabilir mi? Bu sorunları aşmak için neler denediniz? Belki birlikte bir çözüm bulabiliriz.