Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

teşekkürler.

yararlı eline saglık

eline sağlık

Uyarı: içeriği görüntüleyebilmek için   Giriş yap veya   Kayıt ol
Selam, sans eseri denk geldim konuya, yaklasik 1-2 yil önce wasender kullanmistim birkac hesabim banlanmisti ama sebebi wasender degil, whatsabin spam algoritmasi. WaSender gibi otomasyon kullanan arkadaslara simdiden bir uyari, yeni acilmis whatsaplar 20-30 mesajin ötesine gidemiyor spama düsüyor, birkac kafta aktif olan günde 100e yakin kisi ile konusma olan hesaplarin limiti bile cok az 200 mesaji zor gördüm, kötü amac icin kullanmadigim halde spam limitleri bu kadar düsük. yani bu botu insan haraketlerini mümkün oldugunca iyi taklit edecek sekilde ayarlamaniz gerek. Spami azaltmak icin birkac tüyo ve uyari

- karsi tarafa mesaj göndermeden önce kendi rehberinize numaralari kaydedin, ben google contacts kullaniyorum import export ve gruplama yapmak kolay
- ilk mesajda resimli, önizlemeli veya linkli birsey göndermeyin, merhaba selam seklinde kücük bir mesaj gönderim, karsi taraf dogal olarak cevap verecek ve bu sekilde ilk sikayet edilme ihtimalinden kurtulmus olacaksiniz ve karsi taraf sizi bildirse bile bunun ilk etaptaki kadar önemi olmayacak
- profil fotografinizi herkese acik hale getirirseniz biraz daha güven veriri insanlara
- whatsap bussines kesinlikle kullanmayin, normal whatsabi 3-4 kere sorunsuz 24 saat icinde actirmak mümkün, daha sonra ise 24 saatten 1-2 haftaya cikiyor sürec, ama whatsap businesde 1 kere acma sansiniz var, 2. acmayi kimse takmiyor zaman asimini beklemeniz gerek bu da 30-60 gündür.

ben whatsap otomasyonlarini kendi müsterilerime mesaj göndermek icin ihtiyacim vardi cunku birkac haftada bir numara degistiriyordum, ve yukardaki tecrubeler yakalsik 3 yillik deneyim ve günde yuzlerce insan ile konusarak elde edilen tecrubelerdir. hatta suan google rehberimde 8k insan var ve onlari bile tarayicida yüklemekte zorlaniyorum. rehberde duzenleme yapmak git gide zorlasiyor vs, alteratif ariyorum suan. kendi müsterilerim beni tanimasina ragmen sürekli spama düsüp is kaybettigim icin, artik numara degistirmiyorum, ve fakli bir stratejiye gectim. bu tür otomasyonlar yerine alternatif makrolara yöneldim ben, suan pc de bir dünya makro var ve makro klavyesi aldim ek olarak, yakin zamanda da mause da yenileyecegim mausta 12 adet makro tus, klavyede 48 programlanabilir tus var vs.

• Etiketler
    group sender sender wasender bulk wasender bulk whatsapp sender whatsapp whatsapp auto reply bot whatsapp sender whatsappbot
  • DMCA compliant image
    Geri