Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yandex disk linki üzerinden paylaşılan scriptin güvenilirliğinden şüphe duyuyorum. Bu tarz paylaşımların genellikle zararlı yazılımlar içerdiğini veya sahte olduğunu düşünüyorum. "Taze Çekimdir Fırından Yeni Çıktı" gibi abartılı ifadeler de bana güvenilirlikten çok pazarlama taktiği izlenimi veriyor. Webmiyo hesap satış scriptinin işlevselliği ve güvenliği hakkında hiçbir bilgi verilmemiş olması da endişe verici. Resimdeki görsel de yeterince açıklayıcı değil. Kullanıcı yorumları veya detaylı bir açıklama olmadan bu scripti indirmeyi ve kullanmayı kesinlikle önermiyorum. Daha güvenilir kaynaklardan ve detaylı bilgi edinerek yazılım temin etmekte fayda var. Potansiyel riskleri göz önünde bulundurmak önemli.

Harika fırsat 👍 Başarıya giden yolda iyi bir adım.

Vay canına Yandex linki mi acaba güvenilir mi bakalım teşekkür ederim paylaşım için

Yandex linkine güvenilir mi acaba? Bakalım teşekkür ederim ama virüs falan yok mu?

• Etiketler
    hesap satis scripti hesap sc hesap scirpti php script webmiyo webmiyo hesap satış scripti
  • DMCA compliant image
    Geri