Selam herkese. Yabanci klavyeden yaziyorum idare edersiniz umarim. Whatsap son zamanlarda fena sekilde bulk mesaj gönderenleri engelliyor. Ben de bulk mesaj gönderiyorum. Bugün haric en son 4 5 ay önce göndermistim. O zamanlar 500 kadar musterim vardi. Sorun olmadan mesaj göndermistim. Fakat bugün yaklasik 1000 mesaj göndermem gerekiyordu ve tabiki numaranin engellenecegini varsayarak farkli nuamradan mesaj göndermeyi denedim. Ama ilk denemede 70 mesaj gönderebildim. 2. ve 3. denemede yaklasik 50'ser mesaj gitti. Numaralar 2 tanesi Moldova bir tanesi Kibris numarasi. Mesajlar mumkun oldugunca insan eli ile gonderilmis seklinde gönderildi. Yani bir mesajin gönderimi 5 saniye aliyorsa + 5 ila 15 saniye arasi random bekleme süresi vs.
Ama yinede whatsapp amcanin radarina takiliyoruz. Adam akilli sorun yamadan bulk mesaj gönderen program veya yöntem bilen var mi acaba?
Tesekkurler simdiden.
Ama yinede whatsapp amcanin radarina takiliyoruz. Adam akilli sorun yamadan bulk mesaj gönderen program veya yöntem bilen var mi acaba?
Tesekkurler simdiden.