Zam uygulanacak.

SABİT 📢Forum Sitemiz Devir Edilecektir | Detaylar Içeride 🔥

sabitli konu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

La Câlin

Beyond Borders
⠀⠀
Son görülme
NullCash
19,590
Merhaba Saygıdeğer Üyeler,

Nullvips.com forumunu devretme sürecine girmiş bulunuyoruz. Forum hayatımıza son vermek yerine, yıllar boyunca ortaya koyduğumuz emeği, değerli topluluğumuzu daha da ileriye taşıyacak güvenilir, vizyoner birine devretmeyi arzuluyoruz. Bu karar kolay olmadı, ancak warez dünyasının yeni yüzlere ve taze fikirlere ihtiyacı var.

Biliyorum, bu tür bir devir zor bir süreç olabilir. Ancak biz, forumu kapatıp gitmek yerine, buradaki birikimi doğru ellerle buluşturmak istiyoruz. Yeni forum sahibine, sadece teknik anlamda değil, yönetim ve gelişim konusunda da tam destek sunulacaktır. Her türlü soruya detaylı cevaplar verilecek ve forumun geleceği hakkında rehberlik edilecektir.

Neden Bırakıyoruz?

Kendi işlerime daha fazla odaklanmam ve yeni, sağlam adımlar atmam gerektiği için forumu devretmeye karar verdim. Piyasa, gerçekten doğru kişilerle rekabet edebilecek bir seviyeye gelmedi. Şu anki ortamda, kaliteli ve rekabetçi forumların hak ettiği değeri görmediğini üzülerek gözlemliyorum. Bu yüzden, forumun yeni sahibi ile birlikte çok daha güçlü bir hale gelebileceğini düşünüyorum.

Ancak biz, yönetim sürecine dair desteklerimizi sürdüreceğiz. Forum sistemine geçiş ve içerik güncellemeleri konusunda yardım etmeye devam edeceğiz. Ayrıca, yeni forum sahibi isterse, bir süre daha bizimle birlikte çalışma imkanı da olacaktır.

Devir Süreci Hakkında Bilgiler:
  • Forumun tüm teknik altyapısı, mail hesapları, shell panelleri, exploitler ve Telegram grubu dahil olmak üzere tüm varlıklar yeni sahibine teslim edilecektir.​
  • Premium üyelik sahipleri ve yeni premium üyeler kesinlikle mağdur edilmeyecek. Onlar için premium destek ve yazılımlara erişim aynen devam edecektir.​
  • Burada, forumun bir parçası olmayı isteyen ciddi kişilerle görüşülecek. Sadece karakterli ve vizyon sahibi kişilere devredilecektir. Bu yüzden, teklifinizin sadece sayısal değil, doğru bir perspektife sahip olması çok önemli.​
Bir forumun hayatta kalması, doğru yönetim ve kaliteli içerik üretimi ile mümkün olur. Eğer siz de bu vizyona sahipseniz, gelin bu fırsatı kaçırmayın. Benim için evlat gibi olan bu forumu daha güçlü bir şekilde büyütmek sizin elinizde.

Ciddi düşünenler ve sorusu olanlar için Telegram üzerinden iletişim kurabilirsiniz "Şu zaman alırım, param yolda, sonra konuşalım, ortağıma sorim dönücem" gibi salak saçma çocukca yaklaşmayın herkesin zamanı değerli , düşündüğümüz minimum tutarlar ***.*** tutarlardır.

📩 İletişim: t.me/warezim

İyi forumlar,
La Calin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DMCA compliant image