Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Merhabalar

ßyTNT

<!-- Retired Hacker -->
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
Web sitesi
nullvips.com
NullCash
1,056
Merhabalar, ben ustahakki yani emekli çatı ustası 65 yaşındayım 52 yaşında bilgisayarla tanışan ve öğrenme azmi sayesinde oldukça mesafe kat eden, gözlerini bozana kadar kitap okuyan (Bu nasıl çatı ustası dediğinizi duyar gibiyim) photoshop kullanmayı kendi kendine öğrenen, wordpress konusunda kimseye akıl danışmayacak kadar işlerini halledebilen hatta bir ara yazılıma merak sarıp uykusuzluğa dayanamadığı için ara veren şu an aktif olarak 6 haber sitesi, bir html oyun sitesi, bir tane şehrimi tanıttığım tanıtım sitesi olmak üzere aktif 8 site yöneten proje aşamasında olan upload sitesi kurmayı hedefleyen (alan adı alınmış) kısaca tam bir öğrenme delisi yaşını almış 4 çocuk ve 5 torun sahibi emekli bir kişiyim, tüm forumu sevgiyle selamlıyorum.
Hakkı usta aramıza hoş geldin bu forum seni hızlandırır :) kendini 25 hissedebilirsin yaş konusunda merak etme yaşına yakın çoğu kişi ile burada karşılaşabilirsin iyi forumlar dilerim

t61k36

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Son görülme
NullCash
0
Bu Kullanıcı Forumdan Kalıcı Olarak Yasaklanmıştır.
Aramıza hoş sefa geldiniz. 65 yaşında olmanız ve bu işe meraklı olup, gönül vermeniz çok hoş ve mutluluk veren bir durum :)

DMCA compliant image